Storgatans Pizzeria i Halmstad AB (Pizzeria Capri)

Hallands län

Information

Storgatans Pizzeria i Halmstad AB (Pizzeria Capri) är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Storgatans Pizzeria i Halmstad AB (Pizzeria Capri) finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Storgatans Pizzeria i Halmstad AB (Pizzeria Capri) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Storgatans Pizzeria i Halmstad AB (Pizzeria Capri) som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1995-08-25. Men sedan 1997-01-01 så har Storgatans Pizzeria i Halmstad AB (Pizzeria Capri) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 46, 302 43, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Storgatans Pizzeria i Halmstad AB (Pizzeria Capri) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-123095.

Halmstad arbetar för att företag som Storgatans Pizzeria i Halmstad AB (Pizzeria Capri) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Storgatans Pizzeria i Halmstad AB (Pizzeria Capri). Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Storgatans Pizzeria i Halmstad AB (Pizzeria Capri) är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Storgatans Pizzeria i Halmstad AB (Pizzeria Capri) och det är följande personer, Davidovic, Mihajlo som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidovic, Zeljko som är född 1987 och har titeln Suppleant, Svensson, Marie Helene som är född 1971 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Storgatans Pizzeria i Halmstad AB (Pizzeria Capri) är 556516-2780.