Inneklimat TG AB

Hallands län

Information

Inneklimat TG AB är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Inneklimat TG AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Inneklimat TG AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Inneklimat TG AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1995-08-31. Men sedan 1996-01-01 så har Inneklimat TG AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Inneklimat TG AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-157910.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Inneklimat TG AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Inneklimat TG AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet avseende företags organisation.

Firmatecknare för Inneklimat TG AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Inneklimat TG AB och det är följande personer, Ljungberg, Roy Alve Erling som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Edvardsson, Mats Göran som är född 1959 och har titeln Suppleant, Molin, Nils Erland Bertil som är född 1948 och har titeln Revisor, REFA Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Inneklimat TG AB är 556517-6236.