Bergeric AB

Hallands län

Information

Bolaget skall syssla med utnyttjande av lantbruksfastigheter och lantbruksmaskiner, produktion och handel med lantbruksprodukter, ekonomisk konsultverksamhet, fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bergeric AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Bergeric AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1995-12-27 så skapades Bergeric AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556518-1756 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Bergeric AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Bergeric AB så går det att nå dem via telefon på 0703-450338 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bergeric AB är Ericsson, Jonas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eskered, Per Anders Jonas som är född 1958 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .