Laminated Profiles Scandinavia AB

Hallands län

Information

556519-2076 är organisationsnummer för företaget Laminated Profiles Scandinavia AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Laminated Profiles Scandinavia AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Laminated Profiles Scandinavia AB finns i.

Laminated Profiles Scandinavia AB har varit registrerat sedan 1995-07-13 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Laminated Profiles Scandinavia AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Laminated Profiles Scandinavia AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Laminated Profiles Scandinavia AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Laminated Profiles Scandinavia AB så kan ni göra det på telefon genom 035-212145 eller genom brev på följande adress:
Skallebackav. 18, 302 41, Halmstad

Bolaget skall äga och förvalta egna fastigheter, bedriva handel med fastigheter, bedriva fastighetsförvaltning, bedriva handel med plastisolerpaneler till främst transportindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Laminated Profiles Scandinavia AB och det är Sjöö, Ken Robert Valentin som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Kihlman, Eva Marie som är född 1973 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,