Efferent Alarm AB

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Efferent Alarm AB. Det finns flera bolag som liknar Efferent Alarm AB i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Efferent Alarm AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 1995-07-13 så har Efferent Alarm AB varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Efferent Alarm AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Efferent Alarm AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Frisagård Rosendal, 310 41, Gullbrandstorp. Vi ni istället prata med Efferent Alarm AB så kan ni göra det på 070-5851070.

Bolaget skall bedriva detaljhandel, försäljning och installation av säkerhetsprodukter samt övrigt stöld och inbrottsskydd, bedriva förvaltning, köp och försäljning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Kaj Göran som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Torbjörnsson, Jan Leif Inge som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellgren, Sonja Birgitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Kaj Göran -Torbjörnsson, Jan Leif Inge .

Efferent Alarm AB har 556519-6101 som sitt organisationsnummer.