Bo-Bra Fastighets i Halmstad AB

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Bo-Bra Fastighets i Halmstad AB. Det finns flera verksamheter som liknar Bo-Bra Fastighets i Halmstad AB i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1995-07-14 så har Bo-Bra Fastighets i Halmstad AB varit registrerat. Idag är Bo-Bra Fastighets i Halmstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Bo-Bra Fastighets i Halmstad AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Ängav. 3, 302 56, Halmstad. Vi ni istället prata med Bo-Bra Fastighets i Halmstad AB så kan ni göra det på 035-102330.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Lars Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Erik Torsten som är född 1919 och har titeln Suppleant, Nilsson, Sven Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Bo-Bra Fastighets i Halmstad AB har 556519-9964 som sitt organisationsnummer.