Ulf Bratt Läkartjänst AB

Hallands län

Information

Ulf Bratt Läkartjänst AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I Ulf Bratt Läkartjänst AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bratt, Ulf Christian som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bratt, Ingrid Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Bern, Karin Annika som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ulf Bratt Läkartjänst AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ulf Bratt Läkartjänst AB på telefon 035-158420.

Bolaget skall bedriva sjuk- och hälsovård samt konsultverksamhet inom sjuk- och hälsovård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ulf Bratt Läkartjänst AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ulf Bratt Läkartjänst AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ulf Bratt Läkartjänst AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Ulf Bratt Läkartjänst AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ulf Bratt Läkartjänst AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Ulf Bratt Läkartjänst AB har 556522-4374 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.