Sjöstens Glas AB

Hallands län

Information

Sjöstens Glas AB är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Sjöstens Glas AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sjöstens Glas AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Sjöstens Glas AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1995-07-25. Men sedan 1996-01-01 så har Sjöstens Glas AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stockenbergsg. 9, 302 38, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sjöstens Glas AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-212434.

Halmstad arbetar för att företag som Sjöstens Glas AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sjöstens Glas AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva glasmästeri och handel med glas ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sjöstens Glas AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sjöstens Glas AB och det är följande personer, Isaksson, Jan Ingvar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars-Åke som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Henrik Emanuel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Signhild Anita som är född 1947 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Sjöstens Glas AB är 556522-9761.