Delta of Sweden Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Delta of Sweden Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Delta of Sweden Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Delta of Sweden Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Delta of Sweden Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-08-31. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Delta of Sweden Aktiebolag ska trivas.

Delta of Sweden Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av produkter baserat på sand för pedagog-, hobby- och leksaksmarknaden med försäljning uteslutande på export.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Delta of Sweden Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Delta of Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Delta of Sweden Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-101600.

Firman tecknas var för sig av -Lindau Modell, Sven Jonas -Thuresson, Jan Torgny Staffan.

De som är på något sätt har med Delta of Sweden Aktiebolag är Lindau Modell, Sven Jonas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Thuresson, Jan Torgny Staffan som är född 1969 och har titeln Suppleant, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad KB som är född och har titeln Revisor, .

Delta of Sweden Aktiebolag har 556523-0629 som sitt organisationsnummer.