Consultant and Builder Office i Getinge AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultation inom maskin- el- och byggindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Consultant and Builder Office i Getinge AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Consultant and Builder Office i Getinge AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1995-07-27 så skapades Consultant and Builder Office i Getinge AB och företaget är har F-skattsedel Consultant and Builder Office i Getinge AB har haft det sedan 1996-01-01.

Consultant and Builder Office i Getinge AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556523-9778 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Consultant and Builder Office i Getinge AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Consultant and Builder Office i Getinge AB så går det att nå dem via telefon på 035-54360 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Consultant and Builder Office i Getinge AB är Johansson, Karin Ingegärd som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Torsten Georg som är född 1922 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .