Halmstads Delivery AB

Hallands län

Information

Halmstads Delivery AB är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Halmstads Delivery AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Halmstads Delivery AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Halmstads Delivery AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1995-07-31. Men sedan 1997-01-01 så har Halmstads Delivery AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tömv. 7, 302 62, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Halmstads Delivery AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-188881.

Halmstad arbetar för att företag som Halmstads Delivery AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Halmstads Delivery AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall utföra transport- och budtjänster samt bedriva liknande service av gods ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Halmstads Delivery AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Halmstads Delivery AB och det är följande personer, Barany, Jean David som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Barany, Rozalia som är född 1938 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Halmstads Delivery AB är 556525-1179.