Aktiebolaget Getinge Transport

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Aktiebolaget Getinge Transport är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aktiebolaget Getinge Transport är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Getinge Transport är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Getinge Transport är ett Aktiebolag och skapades 1995-09-18. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aktiebolaget Getinge Transport ska trivas.

Aktiebolaget Getinge Transport är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt äga och förvalta lös och fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Getinge Transport är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Aktiebolaget Getinge Transport Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Getinge Transport så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-55095.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Getinge Transport är Andersson, Sven Holger som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Iris Lilly som är född 1932 och har titeln Suppleant, Ramnewall, Bengt Sören Axel som är född 1948 och har titeln Revisor, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Mjöbäcks Bokförings & Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Aktiebolaget Getinge Transport har 556525-3712 som sitt organisationsnummer.