Lars Carlsson Skrot i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Lars Carlsson Skrot i Halmstad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Lars Carlsson Skrot i Halmstad Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lars Carlsson Skrot i Halmstad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Lars Carlsson Skrot i Halmstad Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1995-11-07. Men sedan 1998-01-01 så har Lars Carlsson Skrot i Halmstad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Jesperslundsv., 302 30, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lars Carlsson Skrot i Halmstad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8667940.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Lars Carlsson Skrot i Halmstad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lars Carlsson Skrot i Halmstad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva skrothandel, åkeri, containerservice, handel med värdepapper och fast egendom, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lars Carlsson Skrot i Halmstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lars Carlsson Skrot i Halmstad Aktiebolag och det är följande personer, Carlsson, Liv Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nilsson, Åke Gustav som är född 1951 och har titeln Revisor, Åke Nilsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lars Carlsson Skrot i Halmstad Aktiebolag är 556526-8991.