Klarsynt i Halmstad AB (Specsavers Optik)

Hallands län

Information

Klarsynt i Halmstad AB (Specsavers Optik) hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Klarsynt i Halmstad AB (Specsavers Optik) finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Klarsynt i Halmstad AB (Specsavers Optik) tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Klarsynt i Halmstad AB (Specsavers Optik) har haft sedan 1996-01-01. Klarsynt i Halmstad AB (Specsavers Optik) har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Klarsynt i Halmstad AB (Specsavers Optik) så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 2, 302 43, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-106800.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Klarsynt i Halmstad AB (Specsavers Optik) Privat, ej börsnoterat.

Klarsynt i Halmstad AB (Specsavers Optik) har idag 556528-1937 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Klarsynt i Halmstad AB (Specsavers Optik)

Bolaget skall bedriva försäljning av glasögon ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Klarsynt i Halmstad AB (Specsavers Optik) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Maria Jeanette som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Dan Mikael som är född 1967 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Marie Christina som är född 1978 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .