Restaurang Västergök Utblicken i Halmstad AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Restaurang Västergök Utblicken i Halmstad AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Restaurang Västergök Utblicken i Halmstad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Restaurang Västergök Utblicken i Halmstad AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556529-0052.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 035-120052 alternativt besöka eller skicka post till Restaurang Västergök Utblicken i Halmstad AB på följande adress Slottsjordsv. 1, 302 39, Halmstad.

Restaurang Västergök Utblicken i Halmstad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2009-08-20.

I Restaurang Västergök Utblicken i Halmstad AB så sitter följande personer i styrelsen: , Clauss Gennvi, Linda Kristina M som är född 1972 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt idka därmed annan förenlig verksamhet.