TigerLine Ventures AB

Hallands län

Information

TigerLine Ventures AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I TigerLine Ventures AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eklund, Niklas Ragnar Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Patrik som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisor, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TigerLine Ventures AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå TigerLine Ventures AB på telefon 035-120220.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom informationsteknologi och telekommunikation, förvaltning och handel med värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är TigerLine Ventures AB av bolagstypen Aktiebolag.

TigerLine Ventures AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

TigerLine Ventures AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-06-27 och TigerLine Ventures AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-06-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TigerLine Ventures AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

TigerLine Ventures AB har 556529-6380 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.