Flaggfabriken Väst AB

Hallands län

Information

Flaggfabriken Väst AB är ett företag som finns i Halmstad. I Flaggfabriken Väst AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Medbrant, Lars Magnus Torsten som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Medbrant, Sylvi Mona Marianne som är född 1932 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Flaggfabriken Väst AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Flaggfabriken Väst AB på telefon 035-37600.

Bolaget skall bedriva tillverkning av flaggor och textil- trycksarbeten ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Flaggfabriken Väst AB av bolagstypen Aktiebolag.

Flaggfabriken Väst AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Flaggfabriken Väst AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Flaggfabriken Väst AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Flaggfabriken Väst AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Flaggfabriken Väst AB har 556530-8383 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.