DANORTH Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och DANORTH Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och DANORTH Aktiebolag är ett av dem. Statusen för DANORTH Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

DANORTH Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1996-07-09. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som DANORTH Aktiebolag ska trivas.

DANORTH Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-15. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att bedriva hälso- och sjukvårdsverksamhet, ADB konsultverksamhet samt handel med ADB utrustning, ekonomisk konsultations- och rådgivnings- verk samhet, utbildnings- och kursverksamhet, handel med motor- for don. Bolaget skall även kunna förvärva, förvalta och sälja fast egendom och bostadsrätter, bedriva skogsbruksverksamhet, kunna bedriva uthyrning av desamma, bedriva handel med värde- papper samt med angivna verksamheter förenliga andra verksam- heter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DANORTH Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-15.

Idag är DANORTH Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med DANORTH Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-456100.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med DANORTH Aktiebolag är Jörgensen, Ole Steen som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jörgensen Poul som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Fagergren, Margareta Carina som är född 1959 och har titeln Delgivningsbar person, Fagergren, Margareta Carina som är född 1959 och har titeln Revisor, .

DANORTH Aktiebolag har 556531-1981 som sitt organisationsnummer.