Gadelius Europe Aktiebolag

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Gadelius Europe Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Gadelius Europe Aktiebolag i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Gadelius Europe Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 1996-05-21 så har Gadelius Europe Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Gadelius Europe Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Gadelius Europe Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Gadelius Europe Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7180365.

Bolaget skall bedriva handel med framförallt industriella komponenter samt sälja konsulttjänster inom trading mellan Fjärran östern och Europa samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Tyrefors, Sven Gösta som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Edman, Göran Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfstrand, Erik Herbert Esbjörn som är född 1952 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Bergström, Ingrid Ulrika som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Gadelius Europe Aktiebolag har 556531-2054 som sitt organisationsnummer.