PHE Tools AB

Hallands län

Information

PHE Tools AB är ett bolag som finns i Halmstad. I PHE Tools AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Karl Bertil Magnus som är född 1975 och har titeln VD, Johansson, Karl Bertil Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Eric Yngve Mattias som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Falk, Britt Pernilla Kristin som är född 1970 och har titeln Suppleant, Berg Johansson, Mari Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Dernbrant, Eva Gunilla som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med PHE Tools AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå PHE Tools AB på telefon 035-109390.

Bolaget ska äga och utveckla verktyg för tillverkning av gummipackningar och plattor för plattvärmeväxlare, bedriva tillverkning av gummipackningar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är PHE Tools AB av bolagstypen Aktiebolag.

PHE Tools AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

PHE Tools AB innehar ej F-skattsedel och PHE Tools AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PHE Tools AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

PHE Tools AB har 556531-7095 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Hallands län.