Devent Affärsutveckling Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall tillhandahålla konsulttjänster för utveckling och utbildning avseende verksamhetssystem inom områdena hälsa, etik, miljö, säkerhet och kvalitet jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Devent Affärsutveckling Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Devent Affärsutveckling Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1996-07-02 så skapades Devent Affärsutveckling Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Devent Affärsutveckling Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Devent Affärsutveckling Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556532-9694 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Devent Affärsutveckling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Devent Affärsutveckling Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-53940 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Ågren, Erik Gustaf Stefan -Ågren, Seija Anneli

Följande personer är på något sätt aktiva inom Devent Affärsutveckling Aktiebolag är Ågren, Erik Gustaf Stefan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Seija Anneli som är född 1949 och har titeln Suppleant, Wennerholm, Yvonne Hertha Linnéa som är född 1949 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .