Erikssons Garage i Harplinge AB

Hallands län

Information

Erikssons Garage i Harplinge AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I Erikssons Garage i Harplinge AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Anders Erling som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Bengt Johan Magnus som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bernt Rutger som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Erikssons Garage i Harplinge AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Erikssons Garage i Harplinge AB på telefon .

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning med uthyrning av garagelokal jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Erikssons Garage i Harplinge AB av bolagstypen Aktiebolag.

Erikssons Garage i Harplinge AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Erikssons Garage i Harplinge AB innehar ej F-skattsedel och Erikssons Garage i Harplinge AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Erikssons Garage i Harplinge AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Erikssons Garage i Harplinge AB har 556534-3067 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.