Blomsterdilligensen Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Blomsterdilligensen Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Blomsterdilligensen Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Blomsterdilligensen Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Blomsterdilligensen Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1996-09-25. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Blomsterdilligensen Aktiebolag ska trivas.

Blomsterdilligensen Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import och handel med blommor, presentartiklar och övriga interiöra och exteriöra produkter inom blomsterbranschen, som grossist, och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Blomsterdilligensen Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Blomsterdilligensen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Blomsterdilligensen Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-214390.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Blomsterdilligensen Aktiebolag är Nerman, Kjell Erik Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bo Ingvar som är född 1960 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .

Blomsterdilligensen Aktiebolag har 556534-5302 som sitt organisationsnummer.