Maquet Holding AB

Hallands län

Information

Maquet Holding AB är ett bolag som finns i Halmstad. I Maquet Holding AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Grunander, Ulf Arne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ballhaus, Heribert, Heinrich som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mayer, Reinhard Josef som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andreasson, Jarl Peter Göran som är född 1962 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Rippe, Carl Johan som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Maquet Holding AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Maquet Holding AB på telefon .

Bolaget skall äga och förvalta aktier och andelar i bolag som utvecklar, tillverkar och marknadsför respiratorer och anestesiutrustning för sjukhusmarknaden samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Maquet Holding AB av bolagstypen Aktiebolag.

Maquet Holding AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Maquet Holding AB innehar ej F-skattsedel och Maquet Holding AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Maquet Holding AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Grunander, Ulf Arne Firman tecknas av en av -Ballhaus, Heribert, Heinrich -Mayer, Reinhard Josef i förening med -Grunander, Ulf Arne

Maquet Holding AB har 556535-6317 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.