JP's Slangservice AB

Hallands län

Information

JP's Slangservice AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I JP's Slangservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Petersson, Jan Jörgen som är född 1962 och har titeln VD, Petersson, Jan Jörgen som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Marie Helen som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Carl Henrik som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med JP's Slangservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå JP's Slangservice AB på telefon 070-5673173.

Bolaget skall bedriva försäljning, service och installation av slangprodukter och centralsmörjningsanläggningar, äga och förvalta fast egendom samt värdepapper, jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är JP's Slangservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

JP's Slangservice AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

JP's Slangservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och JP's Slangservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JP's Slangservice AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Petersson, Jan Jörgen -Petersson, Marie Helen

JP's Slangservice AB har 556536-5896 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.