KMA Företagskonsult AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och KMA Företagskonsult AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och KMA Företagskonsult AB är ett av dem. Statusen för KMA Företagskonsult AB är att Bolaget är aktivt.

KMA Företagskonsult AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-12-19. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som KMA Företagskonsult AB ska trivas.

KMA Företagskonsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva företagskonsultverksamhet avseende lednings-, IT- och administrativa frågor, äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KMA Företagskonsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är KMA Företagskonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med KMA Företagskonsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-178410.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med KMA Företagskonsult AB är Andersson, Kjell Johan som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Mona Birgitta som är född 1938 och har titeln Suppleant, Andersson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

KMA Företagskonsult AB har 556536-9559 som sitt organisationsnummer.