Färglagret i Halland AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av färg och tillbehör till fordonslackering och industri köp försäljning och förvaltning av fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Färglagret i Halland AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Färglagret i Halland AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1996-12-23 så skapades Färglagret i Halland AB och bolaget är har F-skattsedel Färglagret i Halland AB har haft det sedan 1997-01-01.

Färglagret i Halland AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556537-4666 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Färglagret i Halland AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Färglagret i Halland AB så går det att nå dem via telefon på 035-109445 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Färglagret i Halland AB är Leander, Lars Ingmar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Leander, Pia Ingela Marika som är född 1955 och har titeln Suppleant, Svensson, Marie Helene som är född 1971 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .