IntelliCom Innovation AB

Hallands län

Information

556537-7826 är organisationsnummer för företaget IntelliCom Innovation AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IntelliCom Innovation AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som IntelliCom Innovation AB finns i.

IntelliCom Innovation AB har varit registrerat sedan 1997-02-10 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för IntelliCom Innovation AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

IntelliCom Innovation AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för IntelliCom Innovation AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med IntelliCom Innovation AB så kan ni göra det på telefon genom 035-182170 eller genom brev på följande adress:
Linjeg. 3 D, 302 50, Halmstad

Bolaget skall bedriva försäljning, konsult- och utvecklingstjänster inom datakommunikations- och elektronikbranschen såsom av projektering, systemlösningar och installation av datornätverk inom datakommunikation samt inom elektronikbranschen, utveckling av mikrodatorbaserade system med speciell inriktning mot fältbussar.

Det finns olika personer som har en koppling med IntelliCom Innovation AB och det är Ebeklint, Henrik Emanuel som är född 1971 och har titeln VD, Ebeklint, Henrik Emanuel som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström, Carl Staffan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åkerlund, Nils Jonas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekstrand, Lars-Åke Johan Hugo som är född 1971 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Erik Anders som är född 1970 och har titeln SuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Hamilton, Claes Henning Richard som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor,