Pedjon Entreprenad AB

Hallands län

Information

Pedjon Entreprenad AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I Pedjon Entreprenad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johnsson, Leif-Göran Stefan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Britt Monica Christine som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ericsson, Claés Erling som är född 1948 och har titeln Revisor, Laholms Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pedjon Entreprenad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Pedjon Entreprenad AB på telefon 0430-27333.

Bolaget skall utföra entreprenadarbeten inom väg- och mark- anläggningsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Pedjon Entreprenad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Pedjon Entreprenad AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Pedjon Entreprenad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Pedjon Entreprenad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pedjon Entreprenad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Pedjon Entreprenad AB har 556538-2156 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.