Gokarthallen Innomhusbana i Halmstad AB

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Gokarthallen Innomhusbana i Halmstad AB. Det finns flera verksamheter som liknar Gokarthallen Innomhusbana i Halmstad AB i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Gokarthallen Innomhusbana i Halmstad AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1997-02-06 så har Gokarthallen Innomhusbana i Halmstad AB varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Gokarthallen Innomhusbana i Halmstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Gokarthallen Innomhusbana i Halmstad AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Slottsmöllan, 302 31, Halmstad. Vi ni istället prata med Gokarthallen Innomhusbana i Halmstad AB så kan ni göra det på 035-187700.

Bolaget skall bedriva dels förvaltning av fastigheter och värdepapper, dels caféverksamhet, dels uthyrning och försäljning av tävlingsbilar och andra tillbehör till motorsport samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag von Haartman, Risto som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Bo Harry som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Per-Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Carlsson, Bo Harry -Johansson, Per-Olof .

Gokarthallen Innomhusbana i Halmstad AB har 556538-8070 som sitt organisationsnummer.