Quick Search Sweden AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Quick Search Sweden AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Quick Search Sweden AB är ett av dem. Statusen för Quick Search Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Quick Search Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-06-24. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Quick Search Sweden AB ska trivas.

Quick Search Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom organisations- och verksamhetsutveckling med speciell inriktning på webbaserade interaktiva dialoger och undersökningar inom marknad och personalområdet samt därmed förenlig verksamhet, samt äga och förvalta värdepapper, inventarier och fast egendom, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Quick Search Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Quick Search Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Quick Search Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-100330.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Bogg Ulf Anders -Malmberg, Bo Jonas.

De som är på något sätt har med Quick Search Sweden AB är Malmberg, Bo Jonas som är född 1965 och har titeln VD, Malmberg, Bo Jonas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Gottmark, Hans Valter Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekholtz, Per Olof Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Andreas Johan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bogg Ulf Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamotHansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Quick Search Sweden AB har 556543-7307 som sitt organisationsnummer.