Kollegieblocket AB

Hallands län

Information

556544-6209 är organisationsnummer för företaget Kollegieblocket AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kollegieblocket AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Kollegieblocket AB finns i.

Kollegieblocket AB har varit registrerat sedan 1997-08-26 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kollegieblocket AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-30.

Kollegieblocket AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kollegieblocket AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kollegieblocket AB så kan ni göra det på telefon genom 035-33159 eller genom brev på följande adress:
Verkstadsg. 2, 302 60, Halmstad

Bolaget ska bedriva verksamhet inom - vin, mat, restaurang, hotell och event, - kapitalförvaltning, investera i onoterade bolag och riskkapitalbolag - Fastighetsförvaltning, investera i fastigheter. - försäljning och service av datautrustning och kontorsmaskiner, uthyrning av personal - samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kollegieblocket AB och det är Svensson, Lars Rune som är född 1961 och har titeln VD, Svensson, Lars Rune som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Mona Katarina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Mallander, Annika Britt-Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,