Inventor Jan Rademaekers AB

Hallands län

Information

Inventor Jan Rademaekers AB är ett företag som finns i Halmstad. I Inventor Jan Rademaekers AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rademaekers, Jan Paul Albert som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Rademaekers, Eva Susann Louise som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nilsson, Åke Gustav som är född 1951 och har titeln Revisor, Åke Nilsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Inventor Jan Rademaekers AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Inventor Jan Rademaekers AB på telefon 035-169206.

Bolaget skall bedriva konsultation inom marknadsföring och produktutveckling samt egen forskning och utveckling av nya produkter inom global vatten, energihushållning, utrustning för storkök och restaurang, sport, fritid, leksaker, trolleriutrustning och hushållsmaskiner jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Inventor Jan Rademaekers AB av bolagstypen Aktiebolag.

Inventor Jan Rademaekers AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Inventor Jan Rademaekers AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Inventor Jan Rademaekers AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Inventor Jan Rademaekers AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Inventor Jan Rademaekers AB har 556544-9609 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.