Omnigraf International AB

Hallands län

Information

556545-1449 är organisationsnummer för verksamheten Omnigraf International AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Omnigraf International AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Omnigraf International AB finns i.

Omnigraf International AB har varit registrerat sedan 1997-08-18 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Omnigraf International AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Omnigraf International AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Omnigraf International AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Omnigraf International AB så kan ni göra det på telefon genom 035-214080 eller genom brev på följande adress:
Idunag. 35, 431 44, Mölndal

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av grafiska maskiner och produkter, produktion av reprofilm, böcker, kataloger, broschyrer och pappersprodukter, import och export av hälsovårds- produkter, läkemdel, presentartiklar, kontorsmaterial och läder- varor samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare driva handel med livsmedel och företrädesvis av konserver, fisk och skaldjur, även djupfrysta och torkade, halvfabrikat, förädlade livsmedelsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.Bolaget skall även driva handel med fastigheter, även förvalta, hyra ut och renovera fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Omnigraf International AB och det är Low, Mark som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekstedt, Carl Gustaf Robert som är född 1943 och har titeln Suppleant, Wängvik, Thorbjörn som är född 1961 och har titeln Revisor, Förenade Revisorer i Alingsås AB som är född och har titeln Revisor,