Brimachar AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet i företagsledning och företagsrekonstruktioner, handel med värdepapper och förvaltning av fastigheter, professionell golfverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Brimachar AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Brimachar AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1997-10-27 så skapades Brimachar AB och företaget är har F-skattsedel Brimachar AB har haft det sedan 1998-01-01.

Brimachar AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556547-1264 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Brimachar AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Brimachar AB så går det att nå dem via telefon på 035-31147 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Brimachar AB är Persson, Hans Lennart som är född 1946 och har titeln VD, Persson, Hans Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson Gulda, Charlotte Anna M som är född 1985 och har titeln Suppleant, Persson Gulda, Maria Christina M som är född 1983 och har titeln Suppleant, Rundqvist, Bo Ingvar Lennart som är född 1943 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.