Getinge Infection Control Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Getinge Infection Control Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Getinge Infection Control Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Getinge Infection Control Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Getinge Infection Control Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-11-04. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Getinge Infection Control Aktiebolag ska trivas.

Getinge Infection Control Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-29. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag eller andra former av ägande * bedriva konsultverksamhet inom managemant, marknadsföring, logistik, Human Resources (personalfrågor) och Informations Teknologi. Dessa verksamheter kommer att rikta sig mot marknadssegmentet infektionskontroll. (Infection Control), * att driva försäljning av utrustningar, reservdelar, tillbehör och förbrukningsartiklar avsedda för sjukvård, bioteknisk industri och avfallshantering * förvalta värdepapper och annan lös egendom, * idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Getinge Infection Control Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-29.

Idag är Getinge Infection Control Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Getinge Infection Control Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-155500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Getinge Infection Control Aktiebolag är Ström, Jan Christer som är född 1955 och har titeln VD, Ström, Jan Christer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmquist, Nils Johan Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grunander, Ulf Arne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Rippe, Carl Johan som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Getinge Infection Control Aktiebolag har 556547-8798 som sitt organisationsnummer.