Ionita Sverige Aktiebolag

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Ionita Sverige Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Ionita Sverige Aktiebolag i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Ionita Sverige Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1997-11-26 så har Ionita Sverige Aktiebolag varit registrerat. Idag är Ionita Sverige Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Ionita Sverige Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Lasarettsv. 13, 302 33, Halmstad. Vi ni istället prata med Ionita Sverige Aktiebolag så kan ni göra det på 035-214110.

Bolaget skall bedriva transportverksamhet och handel med fiskprodukter, grönsaker, träprodukter samt utföra uppdrag som läkarkonsult, bedriva läkarvård och gynekologimottagning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ardeleanu, Romeo Horia som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellgren, Katarina Marie som är född 1956 och har titeln Suppleant, Fiedler, Lena Sophie Katarina som är född 1963 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Ionita Sverige Aktiebolag har 556549-1254 som sitt organisationsnummer.