IT-Huset Halland AB

Hallands län

Information

556549-8622 är organisationsnummer för bolaget IT-Huset Halland AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IT-Huset Halland AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som IT-Huset Halland AB finns i.

IT-Huset Halland AB har varit registrerat sedan 1997-12-16 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för IT-Huset Halland AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

IT-Huset Halland AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för IT-Huset Halland AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med IT-Huset Halland AB så kan ni göra det på telefon genom 035-2600000 eller genom brev på följande adress:
Kastanjeallén 1, 302 31, Halmstad

Bolaget skall bedriva försäljning av elektroniska artiklar och teleprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med IT-Huset Halland AB och det är Ternström, Jan Eric som är född 1966 och har titeln VD, Ternström, Jan Eric som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ternström, Per Eric som är född 1957 och har titeln Suppleant, Wennerholm, Yvonne Hertha Linnéa som är född 1949 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,