Kents Textiltryck i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Kents Textiltryck i Halmstad Aktiebolag är ett bolag som finns i Halmstad. I Kents Textiltryck i Halmstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Poulsen, Kent Borup som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Tina Borup som är född 1968 och har titeln Suppleant, Spolén, Pär Johan Nicklas som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kents Textiltryck i Halmstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kents Textiltryck i Halmstad Aktiebolag på telefon 035-210075.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet konfektion, present och give away reklam, all typ av screen och offset tryck samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kents Textiltryck i Halmstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kents Textiltryck i Halmstad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kents Textiltryck i Halmstad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Kents Textiltryck i Halmstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kents Textiltryck i Halmstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kents Textiltryck i Halmstad Aktiebolag har 556550-7380 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.