Halmstad Snickarteam AB

Hallands län

Information

Halmstad Snickarteam AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Halmstad Snickarteam AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Halmstad Snickarteam AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Halmstad Snickarteam AB har haft sedan 1998-01-01. Halmstad Snickarteam AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Halmstad Snickarteam AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Syskonhamnsg. 10, 302 45, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-107030.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Halmstad Snickarteam AB Privat, ej börsnoterat.

Halmstad Snickarteam AB har idag 556552-3981 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Halmstad Snickarteam AB

Bolaget skall bedriva bygg-, entreprenad- och anläggningsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Halmstad Snickarteam AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eliasson, Sven Anders Mathias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Peter Joakim som är född 1965 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Ingemar som är född 1958 och har titeln Revisor, MiJ Revision AB som är född och har titeln Revisor, .