R S Avtalsmäklaren AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva förmedling av försäkring, konsultation och rådgivning inom försäkringsområdet samt därmed förrenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för R S Avtalsmäklaren AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är R S Avtalsmäklaren AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1998-04-02 så skapades R S Avtalsmäklaren AB och verksamheten är har F-skattsedel R S Avtalsmäklaren AB har haft det sedan 1998-01-01.

R S Avtalsmäklaren AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-20

556554-0753 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är R S Avtalsmäklaren AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med R S Avtalsmäklaren AB så går det att nå dem via telefon på 035-156060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom R S Avtalsmäklaren AB är Svensson, Rasmus Rikard som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bo Göran som är född 1943 och har titeln Suppleant, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .