Haendig AB

Hallands län

Information

Haendig AB är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Haendig AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Haendig AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-09-25.

Haendig AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1998-03-30. Men sedan 2001-03-02 så har Haendig AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Haendig AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Halmstad arbetar för att verksamheter som Haendig AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Haendig AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta fast och lös egendom samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Haendig AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Blomé, Carl Henrik -Carlson, Ulf Ingemar -Holmgren, Carl Magnus Albert Thomas -Karlsson, Stig Lennart Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Haendig AB och det är följande personer, Carlson, Ulf Ingemar som är född 1946 och har titeln Extern firmatecknare, Carlson, Ulf Ingemar som är född 1946 och har titeln Extern firmatecknare, Holmgren, Carl Magnus Albert Thomas som är född 1948 och har titeln VD, Holmgren, Carl Magnus Albert Thomas som är född 1948 och har titeln VD, Holmgren, Carl Magnus Albert Thomas som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Stig Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande.Blomé, Carl Henrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Carl Magnus Albert Thomas som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Stig Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande.Blomé, Carl Henrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot.KPMG AB som är född och har titeln Revisor.Malm, Jan Olof som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Haendig AB är 556554-3625.