Kreativ Kemi Aktiebolag

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Kreativ Kemi Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Kreativ Kemi Aktiebolag i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Kreativ Kemi Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 1998-04-28 så har Kreativ Kemi Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Kreativ Kemi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Kreativ Kemi Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till STOCKENBERGSGATAN 2, 302 38, Halmstad. Vi ni istället prata med Kreativ Kemi Aktiebolag så kan ni göra det på 0304-669244.

Bolaget skall bedriva utbildningsverksamhet inom kemiområdet samt försäljning av till området hörande artiklar. Kunskaperna för vidareutbildning av lärare kommer framförallt att inhämtas inter- nationellt. Bolaget skall även bedriva hästuppfödning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lundeklev, Carina Susanne som är född 1965 och har titeln Likvidator, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Kreativ Kemi Aktiebolag har 556554-9564 som sitt organisationsnummer.