CT Human Economy AB

Hallands län

Information

556555-4572 är organisationsnummer för bolaget CT Human Economy AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CT Human Economy AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som CT Human Economy AB finns i.

CT Human Economy AB har varit registrerat sedan 1998-05-27 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-11-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för CT Human Economy AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-25.

CT Human Economy AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CT Human Economy AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med CT Human Economy AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Andrég. 7, 302 38, Halmstad

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom organisationsutveckling och därmed förenlig verksamhet samt bedriva utbildningsverksamhet genom föreläsningar inom entreprenörskap och fortbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med CT Human Economy AB och det är Tonning, Rolf Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekeström Tonning, Pia Kersti B som är född 1949 och har titeln Suppleant, Eriksson, Olof Magnus som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,