PFM Research i Sverige AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och PFM Research i Sverige AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och PFM Research i Sverige AB är ett av dem. Statusen för PFM Research i Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

PFM Research i Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-05-19. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som PFM Research i Sverige AB ska trivas.

PFM Research i Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva marknadsundersökningar, telemarketing och liknande tjänster och därmed förenlig verksamhet, samt äga och förvalta värdepapper och lös och fast egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PFM Research i Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är PFM Research i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med PFM Research i Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-2606000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med PFM Research i Sverige AB är Jönsson, Git Marianne som är född 1953 och har titeln VD, Jönsson, Git Marianne som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Bror Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Fredrik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .

PFM Research i Sverige AB har 556555-5942 som sitt organisationsnummer.