Stenberg Oil & Gas Technologi AB

Hallands län

Information

Stenberg Oil & Gas Technologi AB är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Stenberg Oil & Gas Technologi AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stenberg Oil & Gas Technologi AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Stenberg Oil & Gas Technologi AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1998-06-08. Men sedan 1999-01-01 så har Stenberg Oil & Gas Technologi AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bergsgårdsliden 23, 302 72, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stenberg Oil & Gas Technologi AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Halmstad arbetar för att företag som Stenberg Oil & Gas Technologi AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stenberg Oil & Gas Technologi AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva konstruktion av styr- och reglersystem för olje- och gasutvinning såväl onshore som offshore ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stenberg Oil & Gas Technologi AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stenberg Oil & Gas Technologi AB och det är följande personer, Stenberg, Karl Johan Fredrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlgren, Kent-Arne som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stenberg Oil & Gas Technologi AB är 556556-8606.