Nicola Kondics Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva restaurang och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nicola Kondics Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Nicola Kondics Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1998-07-31 så skapades Nicola Kondics Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Nicola Kondics Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

Nicola Kondics Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556557-2863 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Nicola Kondics Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Nicola Kondics Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-136321 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Kondic, Milka -Kondic, Nikola

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nicola Kondics Aktiebolag är Kondic, Nikola som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kondic, Milka som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ejnarsson, Jan Åke Mikael som är född 1964 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .