Strandtorps Golf och Fritid AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Strandtorps Golf och Fritid AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Strandtorps Golf och Fritid AB är ett av dem. Statusen för Strandtorps Golf och Fritid AB är att Bolaget är aktivt.

Strandtorps Golf och Fritid AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-07-03. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Strandtorps Golf och Fritid AB ska trivas.

Strandtorps Golf och Fritid AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med golfprodukter, uthyrning av golfprodukter samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva cafeverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Strandtorps Golf och Fritid AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Strandtorps Golf och Fritid AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Strandtorps Golf och Fritid AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-229500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Strandtorps Golf och Fritid AB är Reimers, Sven Olof Ragnarsson som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Jan Christer som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sabel, Per Joakim som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Percy Denny som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Benne, Claes Tobias som är född 1966 och har titeln HuvudansvarigrevisorMoretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Strandtorps Golf och Fritid AB har 556557-6039 som sitt organisationsnummer.