Persson i Snöstorp Aktiebolag

Hallands län

Information

Persson i Snöstorp Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Persson i Snöstorp Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Persson i Snöstorp Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Persson i Snöstorp Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1998-09-15. Men sedan 1999-01-01 så har Persson i Snöstorp Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ljungbyv. 16, 302 56, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Persson i Snöstorp Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-106483.

Halmstad arbetar för att bolag som Persson i Snöstorp Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Persson i Snöstorp Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, catering, konsultverksamhet inom elbranschen, utbildning och rådgivning inom data, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Persson i Snöstorp Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Persson i Snöstorp Aktiebolag och det är följande personer, Persson, Bodil Gunvor Margareta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Fredrik som är född 1971 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Persson i Snöstorp Aktiebolag är 556558-9818.