Krook & Rooth AB (The Bulls Pub)

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Krook & Rooth AB (The Bulls Pub). Det finns flera bolag som liknar Krook & Rooth AB (The Bulls Pub) i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Krook & Rooth AB (The Bulls Pub) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 1998-09-18 så har Krook & Rooth AB (The Bulls Pub) varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Krook & Rooth AB (The Bulls Pub) Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Krook & Rooth AB (The Bulls Pub) så kan man gör det genom att posta ett brev till Bankg. 5, 302 43, Halmstad. Vi ni istället prata med Krook & Rooth AB (The Bulls Pub) så kan ni göra det på 035-140921.

Bolaget skall bedriva pubverksamhet, restaurangverksamhet, catering, gatukök, musikunderhållning, dans, handel med restaurang- produkter, radio och TV-produkter, antikviteter, möbler, pre- sentartiklar, konfektion, husgeråd, bilar, kioskverksamhet, fastighetsförvalnting, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Krook, Ulf Roger Konrad som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Roth, Peter Ingvar Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Krook, Alf Peter som är född 1963 och har titeln Suppleant, Carlsson, Anneli Karin Sofia som är född 1971 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Krook, Ulf Roger Konrad -Roth, Peter Ingvar Olof .

Krook & Rooth AB (The Bulls Pub) har 556560-2876 som sitt organisationsnummer.